Tjänster

Tjänster

Dra nytta av våra erfarenheter.

Vårt erbjudande

Formgivning

Tillsammans med oss kan du få ett resultat som är bättre än det du väntat dig. Vi har idéerna och kunskapen att formge, skapa innehåll, producera och distribuera dina budskap till rätt målgrupp.

Digitaltryck

Har du en mindre upplaga av exempelvis foldrar, broschyrer eller kataloger som ska produceras är digitaltryck en utmärkt tryckmetod. Digitaltryck ger både ekonomi till projektet och en tillfredställande tryckkvalitet.

Storformat

Stora budskap kräver ibland stora format. Som komplement till vårt digitaltryckeri har vi givetvis även utrustning för storformatsutskrifter som affischer, vepor och Roll Ups.

Foto

Vi lyssnar på dina idéer, ger dig idéer och erbjuder dig kreativa bilder och ytterst noggrann färgstyrning för såväl tryck samt webb. 
På Bantorget Grafiska får du bilder som känns levande och inspirerande. I vårt egna bildarkiv, imagedesk, erbjuder vi över 3000 bilder.

Senaste nytt:

Bantorget Grafiska AB har på Drupa i Düsseldorf tecknat order på två stycken digitalpressar Konica Minolta bizhub PRESS 1250e/1250Pe. Pressarna utrustas med Limbindare och efterbehandlare med enklare fals/klammer. Samtidigt har bolaget investerat i mjukvaran arifiq, ett molnbaserat IT-verktyg för omedelbara trycksaksofferter.

Bantorget Grafiska

– en grafisk partner med helhetslösningar


Bantorget Grafiska är ett Stockholmsbaserat tryckeri med mer än 30 års erfarenhet. Sedan starten har vi ständigt varit nyfikna på ny teknik inom den grafiska branschen. Bantorget Grafiska investerar kontinuerligt och har utvecklats från att vara ett traditionellt interntryckeri till att vara en grafisk partner som erbjuder helhetslösningar.


För inte så länge sedan gjorde ett tryckeri egentligen bara precis vad som förväntades – man tryckte på papper. Digitaltryckets intåg förändrade den grafiska branschen och arbetsuppgifter som legat på olika underleverantörer – sätteri, repro, bokbinderi – samlades under tryckeriets tak.


Med kunskap, erfarenhet och engagemang skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Genom service, närhet till kunden och genom att kombinera ett gediget grafiskt kunnande med avancerad informationsteknik medverkar vi till att effektivisera kundernas informationshantering och varumärkesutveckling.


Bantorget Grafiska är en komplett grafisk samarbetspartner som erbjuder kunderna text- och formgivningsarbete, digitaltryck, offset, storbildsutskrifter, utställningssystem och utomhusexponering samt fotografering och distribution av marknads- och informationsmaterial.


Företagsnamn: Bantorget Grafiska AB

Grundades: 2014 (som bolag)

Bolagsform: Aktiebolag (dotterbolag till Bantorget Förvaltning AB)

Organisationsnummer: 556987-6740

VD: Peter Forsström

Antal anställda: 4

Säte: Stockholm

Kreditvärdighet: Bantorget Grafiska AB har av UC klassificerats i Riskklass 5 och erhållit Guldsigill för år 2016. Företag som klassificeras i Riskklass 5 bedöms ha högsta kreditvärdighet

Vad säger andra om oss?

Stort och hjärtligt tack till alla er som bidrog till ett superlyckat

seminarium med Nobels fredspristagare.

Loa Brynjulfsdottir

Internationell chef / Head of International Department

LO - Swedish Trade Union Confederation


Snabbt, smidigt och med fräscha ryggar så är en komplett monter på plats. Det gör sedan inte ont i själen när man slår på nyheterna och LO är huvudnyheten från kongressen och många bilder sveper över en välbesökt och uppmärksammad monter. När sedan kongressen är över är det lika smidigt, enkelt och lätt att demontera montern.

LOs Kommunikationsenhet


Följ oss på sociala medier