Om oss

Om oss

Vi är ett professionellt och kreativt team.

Om oss

Peter Forsström

VD och projektledare


Peter är bolagets VD och projekt-ledare. Peter har arbetat på reklam-byrå och LO i över 25 år och har bred erfarenhet av att projektleda både små och större komplexa projekt.

Gunnar Ingemarsson

Art director


Gunnar är Art director i Bantorget Grafiska. Tidigare har Gunnar haft egen firma i över 20 år. Vi är glada att få ha en kreativ och extremt kompetent  medarbetare som kan allt inom grafisk produktion. Undrar du hur man fäller träd så är det denna gamla skogshuggare du ska fråga.

PeO Wågström

Teamleader och digitalt orakel


PeO har ett långt CV från grafiska branschen och är ett digitalt orakel som vi lyckades locka över från Konica Minolta. Hanterar fyra digitala tryckpressar och all efterbehandlings-utrustning i tryckeriet, allting samtidigt.

Joacim Schwartz

Fotograf och producent


Joacim är inte bara Bantorget Grafiska ABs fotograf utan också vår yngste medarbetare. Tack vare Joacim så sjunker medelåldern i företaget. Förutom att fotografera så producerar han också våra Roll Ups och andra storformat. Joacim tog också en hedrande andraplats i Assistent-SM 2016 som arrangerades av Profoto.

Vad säger andra om oss?

Stort och hjärtligt tack till alla er som bidrog till ett superlyckat

seminarium med Nobels fredspristagare.

Loa Brynjulfsdottir

Internationell chef / Head of International Department

LO - Swedish Trade Union Confederation


Snabbt, smidigt och med fräscha ryggar så är en komplett monter på plats. Det gör sedan inte ont i själen när man slår på nyheterna och LO är huvudnyheten från kongressen och många bilder sveper över en välbesökt och uppmärksammad monter. När sedan kongressen är över är det lika smidigt, enkelt och lätt att demontera montern.

LOs Kommunikationsenhet