Tjänster

Tjänster

Dra nytta av våra erfarenheter.

Vårt erbjudande

Formgivning

Tillsammans med oss på Bantorget Grafiska kan du förvänta dig resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi är experter på att formge, skapa innehåll, producera och distribuera dina budskap till rätt målgrupp. Med vår kunskap och kreativitet hjälper vi dig att nå ut på bästa sätt.

Digitaltryck

När det kommer till tryckmetoder har vi den perfekta lösningen för mindre upplagor - digitaltryck. Med ekonomi och högkvalitativ tryckkvalitet kan vi producera foldrar, broschyrer, kataloger och mer. Du kan lita på att resultatet blir tillfredsställande och passar dina behov.

Storformat

Vid behov av stora format finns vi också här för dig.

Vi har utrustning för stor-formatsutskrifter av affischer, vepor och Roll Ups. Det betyder att dina stora budskap kan levereras med imponerande kvalitet och effekt.

Foto

När det kommer till fotografi sätter vi lyhördhet och kreativitet i centrum.

Vi lyssnar på dina idéer och ger dig våra egna förslag.

Med noggrann färgstyrning säkerställer vi att bilderna passar både för tryck och webb. Hos oss på Bantorget Grafiska får du levande och inspirerande bilder. Dessutom kan du utforska vårt eget bildarkiv, imagedesk, som erbjuder över 5000 bilder att välja mellan.

Bantorget Grafiska

– en grafisk partner med helhetslösningar


Välkommen till Bantorget Grafiska – din ultimata grafiska partner för helhetslösningar. Med över 30 års erfarenhet är vi ett etablerat tryckeri med bas i Stockholm.

Vi har alltid varit nyfikna på den senaste tekniken inom den grafiska branschen, och genom kontinuerliga investeringar har vi utvecklats från ett traditionellt interntryckeri till en mångsidig grafisk partner som erbjuder helhetslösningar.


Fram tills för inte så länge sedan var tryckerier mest kända för att trycka på papper. Men digitaltryckets intåg förändrade hela branschen. Arbetsuppgifter som tidigare låg hos olika underleverantörer, som sätterier, repro och bokbinderier, samlades nu under ett och samma tak - vårt tryckeri.


Vi skapar långsiktiga relationer med våra kunder genom att kombinera vår kunskap, erfarenhet och engagemang. Genom att erbjuda enastående service och vara nära våra kunder hjälper vi till att effektivisera hanteringen av deras information och utveckla deras varumärken. Vi har en gedigen kunskap inom grafisk design och avancerad informationsteknik, vilket gör oss till en pålitlig partner när det gäller informationshantering och varumärkesutveckling.


Bantorget Grafiska är en komplett samarbetspartner inom den grafiska världen. Vi erbjuder text- och formgivningsarbete, digitaltryck, offsettryck, storbildsutskrifter, utställningssystem och utomhusexponering. Dessutom kan vi hjälpa till med fotografering och distribution av marknads- och informationsmaterial. Med vår breda kompetens och vårt engagemang är vi här för att möta alla dina grafiska behov.

Oavsett om du behöver trycka material för marknadsföring, skapa ett utställningssystem för en viktig evenemang eller distribuera marknadsföringsmaterial på nationell nivå, kan du lita på oss. Vi är din pålitliga partner som är dedikerad till att leverera resultat av högsta kvalitet.


Företagsnamn: Bantorget Grafiska AB

Grundades: 2014 (som bolag)

Bolagsform: Aktiebolag (dotterbolag till Bantorget Förvaltning AB)

Organisationsnummer: 556987-6740

VD: Peter Forsström

Antal anställda: 4

Säte: Stockholm

Kreditvärdighet: Bantorget Grafiska AB har av UC klassificerats i Riskklass 5 och erhållit Guldsigill för år 2016. Företag som klassificeras i Riskklass 5 bedöms ha högsta kreditvärdighet


Bantorget Grafiska AB har under 2023 installerat en ny digitalpress från Konica Minolta, AccurioPress C14000e. Pressen har utrustas med automatisk limbindare och efterbehandlare med enklare fals/klammer. Samtidigt har bolaget investerat i mjukvaran IQ 501 som tillhandahåller omfattande automatisering för bildposition, registrering och färgkontroll. Dessutom känner den nya materialsensorn automatiskt av typ, vikt, tjocklek och yta för varje papperskvalitet, och föreslår lämpliga media från papperskatalogen – allt utformat för att minska användarens tids- och utskriftsslöseri samtidigt som produktiviteten ökar.

Vad säger andra om oss?

Stort och hjärtligt tack till alla er som bidrog till ett superlyckat

seminarium med Nobels fredspristagare.

Loa Brynjulfsdottir

Internationell chef / Head of International Department

LO - Swedish Trade Union Confederation


Snabbt, smidigt och med fräscha ryggar så är en komplett monter på plats. Det gör sedan inte ont i själen när man slår på nyheterna och LO är huvudnyheten från kongressen och många bilder sveper över en välbesökt och uppmärksammad monter. När sedan kongressen är över är det lika smidigt, enkelt och lätt att demontera montern.

LOs Kommunikationsenhet